Nyhed

P. Diddy vil købe Crystal Palace

Rapperen er interesseret i at købe den økonomisk pressede fodboldklub

Elton John ejede i mange år aktiemajoriteten i den engelske fodboldklub Watford FC, Jay-Z ejer en del af basketball-holdet New Jersey Nets, og Gloria Estefan, Marc Anthony og Fergie fra Black Eyed Peas ejer alle andele i football-holdet Miami Dolphins, og nu ser det ud til, at P. Diddy også er interesseret i at investere i et sportshold. Rapperen er eftersigende i gang med at forberede et bud på det engelske Championship-hold Crystal Palace.

Den engelske klub er lige nu under økonomisk administration og er blevet fratrukket ti point. Holdet ligger derfor lige nu til nedrykning til den tredjebedste række, og der er lige nu en deadline for en overtagelse af klubben, der hedder 26. marts.

P. Diddy har tidligere vist interesse i at investere i den nedrykningstruede Premier League-klub Portsmouth, men i følge Sky Sports News har den mere end 100 år gamle London-klub bekræftet, at den engelske amerikanske rapper nu er interesseret i at byde på Crystal Palace.

Udover karrieren som rapper er P. Diddy manden bag pladeselskabet Bad Boy Records, tøjlinjen Sean John, vodkafirmaet Ciroc og filmselskabet Sean By Sean Combs samt producer på MTV-serien "Making The Band", skuespiller, restaurant-ejer og meget mere.

Til BBC siger klubbens nuværende økonomiske administrator, Brendan Guilfoyle, at han ville byde et bud fra rapperen velkommen, og at det som stor hiphop-fan ville glæde ham meget, hvis Diddy overtog klubben.

ANNONCE