Nyhed

Ryan Adams udgiver metal

En temmelig kort tilbagetrækning fra musikken afbrydes nu med en ny vinyl-skive

For godt et års tid siden meddelte Ryan Adams sine fans og resten af verden, at han ville tage en pause fra musikken, blandt andet på grund af problemer med det indre øre, og medfølgende nedsat hørelse. I en række meget lange blogindlæg fortalte han i januar måned '09 om beslutningen, der også indebar, at han ikke længere ville arbejde med backingbandet The Cardinals. Hvis nogen skulle have nået at savne Adams i den korte tid, er der altså gode nyheder; det ser ud til, at pausen er ovre, hvilket egentlig ikke er videre overraskende, han er trods alt en notorisk arbejdsnarkoman.

Stilheden bliver brudt med en plade, Adams selv udnævner som værende hans "mest legitime metal-plade". Det nye udspil hedder "Orion", og bliver tilsyneladende kun optrykt på vinyl via hans lille pladeselskab Pax Am. Der er lagt en kort forsmag ud til streaming og gratis download på Soundcloud.com, et halvandet minut langt uddrag af sangen "Electrosnake".

Det lader nu ikke til, at den nye plade bliver udgivet i et særlig stort oplag, for Adams opfordrer på sin hjemmeside folk til selv at skrive til Pax Am, hvis de skulle være interesserede i at købe "Orion". Han giver heller ikke yderligere information om, hvad der i vente på pladen, hvor mange numre der er på den, eller præcis hvornår den kan købes. Måske fordi det bare er sjovere, når man er lidt hemmelighedsfuld.

Skulle der komme andet interessant at bringe om Ryan Adams og hans "Orion", vender vi naturligvis tilbage til historien.

ANNONCE