Nyhed

Seks nye navne til InterSpot

Den internationale optakt til Spot Festival har netop fået en god håndfuld nye navne på plakaten

For et par uger siden bragte vi nyheden om oprettelsen af det nye tiltag fra Spot Festivals arrangører, InterSpot, der som navnet antyder dækker den internationale musikscene. I samme åndedrag blev tre navne til InterSpot afsløret, nemlig de franske bands Gablé og Montgomery, samt den schweiziske sangerinde Sophie Hunger. Nu får de selskab af seks andre europæiske acts, fordelt på to af de syv scener, der udgør InterSpot.

I Studenterhuset lover arrangørerne, at musikken har overskriften "opløftende og glad". De tre bands, der skal levere den opskrift bliver det østrigske femmands band Bauchklang (billedet), der leverer dansevenlig elektro - a capella vel at mærke, tyske It's A Musical, der spiller minimalistisk keyboard-pop, og schweiziske Mama Rosin, der synger på både fransk og engelsk.

Scenen hos Fatter Eskil byder på "intens" musik, i form af det græske indie-band Film, der som deres navn antyder er visuelt stærke i udtrykket, samt to belgiske navne, Madensuyu, der spiller støjrock og Dez Mona, der laver mørk indie.

Alle InterSpot-koncerter finder sted torsdag den 20. maj, og koster 20 kroner i entré, og der er ingen mulighed for at købe billetter i forsalg, så vil man ind må man møde tidligt op. Selve Spot Festival løber af stablen fredag den 21. og lørdag den 22. maj, og hertil kan der købes partout-billetter via GAFFA Live.

ANNONCE