Nyhed

Skive Festivals hemmelige hovednavn aflyser

Arrangørerne er gået i tænkeboks for at finde en afløser for deres hemmelige hovednavn, der skulle have været Anastacia

I går eftermiddags kunne vi berette, at Skive Festival havde endnu et internationalt navn i godteposen, og at navnet ville blive afsløret i dag. Her på redaktionen gættede vi på Katie Melua, og vores læsere har gættet på alt fra Johnny Madsen til Robbie Williams, men det skulle altså have været den amerikanske sangerinde Anastacia. Nu har Skive Festivals arrangører så måttet stryge hende fra plakaten, allerede før hun blev sat på den.

Det skyldes ifølge en besked på festivalens Facebook-side, at sangerindens management ikke kan finde ud af at læse en kalender rigtigt. De har i hvert fald booket Anastacia til at spille en koncert i USA, samme lørdag som hun skulle gå på scenen i Skive, og det er selvsagt lidt svært at nå begge dele. Derfor opfordrer de nu publikum til at komme med ønsker, og lover selv at arbejde på højtryk for at finde et tilsvarende stort navn til at udfylde hullet i programmet.

Der har også været knas med planlægningen hos The Raveonettes' amerikanske bookere, der såmænd også har været så smarte at booke en koncert i USA, samme dag som de skulle have spillet i Skive. Heldigvis betyder det ikke en aflysning af deres koncert, for Dúné har været så flinke at bytte koncertplads med The Raveonettes. Derfor spiller The Raveonettes nu om onsdagen og Dúné om lørdagen. Så må man bare håbe, at sidstnævnte ikke har en koncert på den anden side af dammen den lørdag.

Skive Festivals arrangører modtager forslag til et nyt hovednavn på deres Facebook-side.

 

ANNONCE