Nyhed

Tue West udgiver single

Det fjerde udspil er på trapperne, og den første single herfra er netop sat i salg

Det er efterhånden et par år siden, der sidst var nyt at hente fra den danske singer/songwriter Tue West, som i fredags var gæst i Det Nye Talkshow på DR1, og her spillede den første single fra sit kommende album. Singlen hedder "Det Er Jeg Ikke Til", og er ifølge West selv "en hyggelig sang med et drømmende budskab om menneskeligt vovemod i en voksentid med alt for meget hverdag". Han har endnu ikke sat en dato for pladens udgivelse, men fortæller i en pressemeddelelse om, hvad der er i vente:

"Nyt album, nyt band, nye sange, nye mennesker, gamle mennesker, gamle rammer, gamle flammer, nye drømme går igang eller gamle drømme går igen. Vi går efter vellyd, charme, fortælling, respekt for sangen og at det svinger. Så i med patronen. Vi skyder med løst krudt, men sigter efter hjertet"

Da Tue West i 2008 udgav "Vi Er Nået Hertil", indkasserede han tre stjerner hos GAFFAs Ole Rosenstand Svidt, som mente at der endnu er plads til udvikling af sangerens potentiale:

"Den begynder lovende med de to fine sange En Kone Husker Alt og Fejlfriheden, to klassiske West-pop-rock-sange båret af Tues karakteristiske, lyse, nasale stemme – som af og til kigger fint op i falsetten – iørefaldende, let melankolske melodier og udmærkede tekster, der hver portrætterer en skrøbelig eksistens, som er gået lidt i stå. Herefter synes Tue West dog at tabe tråden en kende i en række sange, der både musikalsk og tekstligt har gode takter i form af elegante mellemspil, finurlige breaks, smukke strygere og rammende vendinger og metaforer, men overordnet har lidt svært ved at fænge – heller ikke efter gentagne gennemlytninger. Tue Wests stærkeste kort er stadig hans helt særegne stemme, som ikke har sin lige på de hjemlige breddegrader. Lad os håbe, at Tue West når lidt længere på sit næste album."

"Det Er Jeg Ikke Til" kan købes digitalt, og kan i øvrigt streames på Tue Wests MySpace.

En hyggelig sang med et drømmende budskab om menneskeligt vovemod i en voksentid med alt for meget hverdag.
ANNONCE