Nyhed

Jane's Addiction udgiver nyt album

Det forventes at det alternative rockband i begyndelsen af 2011 vil udsende sit første album i otte år

Den nuværende trio, Jane's Addiction, der endnu ikke har offentliggjort, hvem der skal tage over efter tidligere Guns N' Roses-bassist Duff McKagans exit i september, har et nyt album klar i starten af 2011.

Det udtaler guitarist Dave Navarro i et interview med PopStopTV.com, hvor han også fortæller, at at bandet vil tage i studiet i december.

"Vi skriver faktisk ret meget, og vi gør os klar til at tage i studiet i december. Vi vil starte med at optage nogle numre, og så vil vi forhåbentlig have noget klar tidligt næste år", forklarer Navarro.


Det tyder dog på, at der skulle være en ny bassist på vej, efter frontmand Perry Farrell i september skrev på sin Facebook-profil:

"Jeg mødtes med en inspirerende fyr i aftes. En som jeg beundrer for hans kreativitet, og hans fantastiske off-beat. Vi lyttede til noget passioneret musik sammen. Jeg var opløftet. Jeg kan ikke fortælle jer, hvem han er. Han anbefalede, at vi skulle lytte til Henryk Górecki, den tredje symfoni med Dawn Upshaw på sang. Det overvandt mig..."

Som sagt er der ikke nogen officiel udmelding om en fast bassist endnu, men der skulle altså være et nyt album klar i starten af næste år. Det vil være opfølgeren til bandets seneste album, "Strays", fra 2003. GAFFAs anmelder Finn P. Madsen gav bandet fem stjerner for "Strays", og kaldte det "et yderst veloplagt og vitalt album fra et band, som nu endelig indfrier deres potentiale".


Hvorvidt Jane's Addiction kan følge op på det niveau, skal blive spændende at høre engang i det nye år.

ANNONCE