Nyhed

Salem giver koncert på Dunkel Bar

Witch-house-gruppen fra Michigan besøger København den 9. december

Den hypede trio, Salem, besøger den københavnske Dunkel Bar torsdag den 9. december. John Holland, producer og vokalist, grundlagde bandet i 2006, hvorefter han rekrutterede de to resterende medlemmer, Heather Marlatt og Jack Donoghue.

Gruppen debuterede i 2008 med ep'en med det selverkendende navn "Yes I Smoke Crack", og de har udgivet debutalbummet i år. "King Night" hedder det, og GAFFAs anmelder Jesper Buhl var særdeles glad for pladen, som han synes var fem stjerner værd. Han beskriver Salem således:

"Chopped n' screwed rap, crunkede trommemaskine-beats, højloftet englesang, tonstunge, horror-drivende, forvrængede synths og shoegaze-inspirationer lyder måske ikke som den mest oplagte kombination, men netop det er ingredienserne for det ultra-hippe amerikanske band Salem, som er et af de centrale bands i drag/witch house/haunted house-scenen."


Derudover skrev han afslutningsvist i sin bedømmelse:

"Det er blandingen af det storslåede, det støjende og det nakkenikkende, der gør 'King Night' til en aldeles fascinerende album-oplevelse."

Om de kan realisere den omtalte fascinerende oplevelse live, kan du erfare, når trioen Salem giver koncert på Dunkel Bar torsdag den 9. december i København.


ANNONCE