Nyhed

Trail Of Dead gæster VoxHall

Den episke støjrockgruppe besøger Århus til april

Den amerikanske gruppe And You Will Know Us By The Trail Of Dead, også kendt som Trail Of Dead, har siden debuten i 1998 markeret sig stærkt med deres episke støjrock, som især live ofte resulterer i voldsomme koncerter, hvor det går hårdt ud over bandets instrumenter.

Og netop en koncert er, hvad Trail Of Dead har i ærmet til deres danske fans. Gruppen har nemlig meldt sin ankomst til VoxHall i Århus 4. april.

Trail Of Dead blev grundlagt 1994 på Hawaii og startede som en duo, men består i dag af fem medlemmer, som har base i Austin, Texas. Bandet debuterede i 1998 med et selvbetitlede album, der rummede et af gruppens kendetegn, de lange instrumentale passager og fik anmelderne til at sammenligne dem med stilskabende støjrocknavne som Fugazi og Sonic Youth.


I 2002 udgav de "Source Tags & Codes", som mange ser som deres hovedværk, ikke mindst det toneangivende musiksite Pitchfork, som tildelte albummet den sjældne topkarakter 10. Siden er gruppens plader blevet mere symfoniske, og deres seneste udgivelse er "Century of Self" i 2009. Et album, som GAFFAs Erik Barkman tildelte fire stjerner og blandt andet skrev følgende om:

"The Century of Self er på mange måder en syntese af det bedste fra Trail of Deads snart 15 år lange karriere."

Trail Of Dead har tillige skabt en række myter om sig selv, blandt andet om deres navn og det, at deres musik skulle være en del af et større forskningsprojekt, men det skal man ifølge kendere ikke lægge så meget i.


Den amerikanske post-hardcore-gruppe Rival Schools varmer op, så alt tyder på en støjende aprilaften på VoxHall.

Billetsalget er i gang via VoxHall.dk og landets Stereo Studio-butikker.

 


ANNONCE