Nyhed

Ave lancerer omfattende hjemmeside

Art-rockerne i kvartetten Ave udgiver i dag debutalbum, ligesom en omfattende hjemmeside med interaktivt univers ser dagens lys

I dag udkommer Aves debutalbum "12 Poems & Sing Me The Silence I Once Used To Know". Det et dobbeltalbum, der inkluderer tolv sange baseret på engelsksprogede digte fra perioden 1552-1928 på den ene cd, mens den anden består af en symfoni, bandet blandt andet opførte under Spot Festivals åbningsceremoni i 2009.

Hele bandets visuelle univers er centeret om 1930'ernes æstetik, og det har kvartetten nu også indarbejdet i sit online-univers via bandets nye hjemmeside 12poems.com, hvor Ave inviterer fans ind i deres særlige miljø.

Bandet skriver, at man kan udforske musikken på en anderledes måde end ved en traditionel Myspace-side, og at siden i mindre grad skal fungere som en oplysningsside, men mere som en oplevelsesside, hvor du har mulighed for at se, lytte og røre.


I pressematerialet fortæller bandet desuden:

"Med 12Poems.com vil Ave gerne invitere seeren ind i et interaktivt univers, hvor de igennem stemninger skabt af lyde, billeder og video, præsenterer deres nye album "12 Poems & Sing Me The Silence I Once Used To Know"."

Hjemmesiden er udviklet af bandets gode ven og webdesigner, Stine Albertsen, der siden februar i år har arbejdet på den interaktive hjemmeside.


"12 Poems & Sing Me The Silence I Once Used To Know" fik fire stjerner af GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt, der skrev følgende om albummet:

"Teksterne er i sagens natur glimrende, og generelt dybt alvorlige, og sangene er af den type, der lige skal høres igennem nogle gange for rigtigt at folde sig ud. Albummet henvender sig mere til nærlytning end P3, men så holder musikken tilsvarende længere. Især på cd'en med symfoniorkester og drengekor går det meste op i en højere enhed, om end kompositionerne i sig selv ikke altid er helt så stærke som fremførelsen af dem. Men Ave fortjener respekt for at sætte den musikalske barre så højt, og beherske øvelserne i den."

"12 Poems & Sing Me The Silence I Once Used To Know" er udkommet i dag, mandag den 25. oktober på Playground Music, ligesom bandets omfattende hjemmeside 12poems.com er det. Læs yderligere info om bandet her. Du vil desuden kunne læse et interview med Ave i den kommende november-udgaven af GAFFA.


ANNONCE