Nyhed

Field Music spiller danske koncerter

De britiske orkester Field Music giver koncerter i København og Århus i november

Det Sunderland-baserede indiepop-orkester Field Music har meldt sin ankomst i både Århus og København. Det bliver henholdsvis den 15. og 16. november på Train i Århus og på Loppen i København.

Sidst bandet gæstede Danmark, var under årets Pop Revo festival i Århus (billedet), hvor Field Music sammen med canadiske Caribou var et af hovednavnene.

Det er brødrene David og Peter Brewis, der står bag Field Music som startede i 2004, hvor også Futureheads- og Maximo Park-musikere var en del af line-uppet. Siden den selvbetitlede debut fra 2005 har bandet fulgt op med "Tones Of Town" fra 2007, været omkring projekterne School Of Language og The Week That Was fra 2008, og senest netop vendt tilbage som samlet band med dobbelt cd'en "Field Music (Measure)," der udkom i juni.

Her skrev GAFFAs anmelder Kristian Bach Petersen følgende om albummet, som fik fire stjerner:

"Når man arbejder sig igennem de 20 numre, møder man inspiration fra specielt 70'ernes mere avancerede popgrupper. De tidlige Genesis-plader, Supertramp, XTC og Paul McCartney har alle deres fingeraftryk på albummet. Det er svært at fremhæve et nummer frem for et andet og trække typeeksempler frem, netop fordi det er så varieret, men den prog-klingende "Curves of the Needle" og den virkelig velskårne popsingle "Them That Do Nothing" er gode eksempler på Fields Musics spændvidde og kvalitet."

Om den samme spændvidde og kvalitet vil blive belyst i en live-situation, må man konstatere på Train i Århus den 15. november, hvor billetter kan købes via GAFFA Live, eller på Loppen i København den 16. november - her kan billetter erhverves i døren. Hør bandet på deres hjemmeside, og læs mere om koncerterne her.

ANNONCE