Nyhed

Imelda May giver koncerter

Den irske rockabilly-sangerinde giver to koncerter på dansk jord i starten af november

Den 5. og 6. november slår den irske rockabilly sangerinde Imelda May vejen forbi to danske spillesteder. Det gør hun på Posten i Odense og i FFK-Centret i Frederikshavn, hvor førstnævnte er en del af Odense Bluesdage, og sidstnævnte er til den tilbagevendende Frederikshavn Bluesfestival.

Imelda May debuterede i 2005 med albummet "No Turning Back", og hun fik et gennembrud med opfølgeren "Love Tattoo" fra 2008, der solgte platin fire gange. Den 36-årige Imelda May udgav den 11. oktober sit tredje album, "Mayhem", hvor førstesinglen, "Mayhem", har været spillet flittigt på de engelske radiostationer.

Imelda May fik fire stjerner for pladen af GAFFAs anmelder Erik Barkman, der kaldte "Mayhem" for "en swingende fornøjelse med oplagt hitpotentiale".


Irske Imelda May har i de senere år delt scene med navne som U2, Eric Clapton, Van Morrison, Scissor Sisters, Eartha Kitt, Dionne Warwick, David Gilmour og hendes eget store idol, Wanda Jackson. Derudover er hun fast sangerinde for guitaristen Jeff Beck.

Den første koncert finder som sagt sted på Posten i Odense, mens den sidste af sangerindens koncerter vil finde sted på Frederikshavns Bluesfestival, den 6. november - en festival, der også byder på optrædende fra USA, England, Norge og Danmark.

Udover Imelda May, vil Michael Burks, Ronnie Baker Brooks og Muddy Waters' søn Mud Morganfield spille på festivalen. Det gør den 11-årige Tallan Noble Latz fra Wisconsin, som var i finalen i "America's Got Talent" også, ligesom den 78-årige grammy-vindende Louisiana Red fra Alabama kommer forbi. Der er desuden en række danske navne på plakaten, bestående af Peter Nande Band, samt duoerne Mike Andersen & Jens K. Dam og Ole Frimer & Olav Poulsen.


Billetter til Imelda Mays koncert den 5. november på Posten i Odense kan erhverves via GAFFA Live, ligesom billetter til Frederikshavn Bluesfestival i FFK-Centret den 6. november kan købes via GAFFA Live. Læs mere om bluesfestivalen i Frederikshavn på www.bluesfestivalen.dk, og læs yderligere om koncerten på Posten i Odense på www.postenlive.dk.

ANNONCE