Nyhed

Anne Gadegaard er blevet voksen

Barnestjernen springer ud som voksen artist under navnet Anne G

Det er blevet til fire fuldlængdeudgivelser og en opsamlingsplade fra Anne Gadegaard, siden hun som 11-årig i 2003 vandt det danske børne-mgp med sangen "Arabiens Drøm". Der har dog været stille omkring sangerinden siden 2006, men nu relancerer hun karrieren med et nyt navn og en ny stil.

Anne Gadegaard vil fremover være kendt som Anne G, og første skridt mod voksensucces for den nitten-årige sangerinde er singlen "Blah Blah", der udsendes mandag i næste uge. Om sangen udtaler Anne G i en pressemeddelelse:

"'Blah Blah' handler også om hvor irriterende det kan være at skulle lægge øre til drengenes pinlige forsøg på at imponere. Når jeg går i byen, sker det af og til, at der kommer nogle smarte fyre hen med en bemærkning for at imponere, men ligesom nummeret siger, hører jeg som regel kun en masse "Blah Blah". Det tvivler jeg på at jeg er den eneste pige der har prøvet".

Udspillet er som nævnt det første fra Anne Gadegaard i omkring fire år og skal følge op på et salg på imponerende 300.000 af materialet fra tiden som barnestjerne.

"Blah Blah" kan downloades fra 20. september, og første smagsprøve kan ses her:

ANNONCE