Nyhed

Bonaparte til Danmark

Det Berlin-baserede orkester besøger både Århus og København til november med deres Circus Show

Det særegne orkester Bonaparte kommer til landet og besøger både Århus og København med, hvad de kalder Bonaparte Circus Show. Bandet er kendt for både at inkludere mænd iført diskokugler, dansende dværge og halvnøgne kvinder i barokkostumer live. Gruppen har to fuldlængdealbums i bagagen, ligesom de har utallige liveshows bag sig, hvor et af disse var på årets Roskilde Festival.

Deres seneste klub-koncert i Danmark var under sidste års Wundergrund Festival, som efter sigende skal have været noget af et show. Berlinerne har ry for at være et solidt elektronisk punkrockband med poppede melodier og anderledes tekster, mens deres force dog efter sigende især skal findes live, hvor bandet skal være stærkt underholdende. Tobias Jundt er frontmand og bagmanden bag Bonaparte, som dog ofte har større besætninger tilknyttet live-optrædener – helt op til tyve på én gang. Det forlyder blandt andet, at bandet ofte er blevet hyret til fester hos den amerikanske filminstruktør Quentin Tarantino på grund af deres festlige show.

Deres seneste album fra 2010 "My Horse Likes You" indeholder P3-singlen "Computer In Love" samt det psykedeliske rave-nummer "Orangutang" der også inkluderer elektro-gruppen Modeselektor. Albummet skal både bestå af rock'n'roll, galoperende elektro og indierock.


Koncerterne er den 19. november på Train i Århus og den 20. november på Rust i København. Billetter er tilgængelige via GAFFA Live. Læs mere om bandet på myspace.com/bonaparte.

ANNONCE