Nyhed

Fedde Le Grand i Parken

Den hollandske dj er hovednavnet til Sensation 2010 i København

Så er hovednavnet til dette års udgave af Sensation-festen klar, og det bliver hollænderen med de danske forbindelser, Fedde Le Grand, hvis navn skal stå øverst på plakaten til arrangementet i november. I dag kan arrangørerne desuden offentliggøre, hvilke dj's som skal sørge for musikken i VIP-området.

Fedde Le Grand har hittet med "The Creeps" (sammen med Camille Jones) og "Let Me Think About It" (sammen med Ida Corr) for ikke at tale om gennembruddet "Put Your Hands Up For Detroit" fra 2006. Singlerne med de danske vokalister findes på albummet "Output" fra 2009, hvor også Will.I.Am medvirker, og derudover har hollænderen også masser af remix på samvittigheden.

Han er nu klar som topnavn til arrangementet i Parken, hvor man også kan opleve navne som Eric Prydz og danske Noir. Disse navne kan opleves på Main Stage, men der er også et seperat program af navne, der kan opleves i VIP-området. Her vil programmet bestå af følgende navne:

- Kjeld Tolstrup (P3 Unga Bunga)
- Larry Tee (NYC / Electroclash)
- Rad Rice (London / Ministry of Sound / Love Ranch)
- Natalia Barbin (Oslo)
- Dear Rainbow (Worldwide)
- Esben B (Simpel / Neoncph)

Det hele kan opleves til Sensation 2010 - Celebrate Life i Parken lørdag 13. november. Billetter kan købes via GAFFA Live.