Nyhed

GAFFA september er på gaden

Mød Volbeat, Kira, Interpol, Brandon Flowers, Vinnie Who, Linkin Park og mange flere

Så er årets niende GAFFA på gaden. 80 sider sprængfyldt med interviews, features, anmeldelser, nyheder og livekalender.

September måneds hovedhistorie gælder Volbeat, som er aktuelle med deres fjerde album, "Beyond Hell/Above Heaven". Vi har talt med en af Danmarks for tiden største internationale succeser. Se desuden, hvordan det gik for sig, da drengene skulle have taget forsidebillederne på GAFFA TV.

Kira er tilbage med sit andet album efter at have gennemgået et alvorligt sygdomsforløb - som dog har fået hende til at ville leve mere end nogensinde.

Interpol er blevet reduceret til en trio og fortæller om gruppens nye, men stadig genkendelige lyd - og giver en guide til Milano.

Brandon Flowers er efter tre Killers-plader gået solo - og fortæller GAFFA hvorfor.

Vinnie Who er Danmarks nye androgyne dansetrold. Vi har mødt ham til en snak om blandt andet, hvorfor det er så spændende, når grænserne mellem kønnene bliver opløst.

Grinderman er atter albumaktuelle. Vi har mødt Nick Caves garagerockband, som fortæller om at være seriøse som cancer.

Linkin Park har lavet et konceptalbum - og det er vigtigt, at du hører alle sangene, fortæller de til GAFFA.

Alle raske mandlige indie-musikere og singer-songwritere har stort skæg og går med skovmandsskjorter, men hvorfor? GAFFA forsøger at finde en forklaring.

Derudover kan du også møde Hurts, Darwin Deez, Coco Moon, Simon Lynge og mange andre, ligesom du kan læse om den "Vild Med Dans"-aktuelle skuespiller Christiane Schaumburg-Müllers forhold til musik i vores serie "Finale".

Du kan desuden, hvis du er medlem af Klub GAFFA, læse et stort portræt af Jimi Hendrix i anledning af 40-året for hans død. Du kan også læse en stor reportage fra Danmarks Smukkeste Festival og en artikel om genudgivelsen af John Fogertys klassiker "Centerfield". Læs mere om tillægget, de mange fordele og konkurrencer hos Klub GAFFA.

Derudover kan du som altid finde masser af nyheder, anmeldelser og omtaler. Så find GAFFA på en café, et bibliotek, en plade-/musikforretning eller en uddannelses- eller kulturinstitution nær dig, eller læs bladet online. God fornøjelse med september-udgaven af GAFFA!

ANNONCE