Nyhed

Glee-stjerne arbejder på debut

Mr. Shue bliver til næste år den første af Glee-stjernerne, der udsender et album

Den amerikanske tv-serie "Glee" er et kæmpefænomen i USA lige nu, og optagelserne til anden sæson, der begynder 21. september, er godt i gang. Men sideløbende med optagelserne af serien arbejder Matthew Morrison, der spiller læreren Mr. Shue, på sit første album.

Eftersom "Glee" handler om at synge, og Morrison flere gange selv er brudt ud i sang - hvem husker ikke den hjerteskærende version af "Bust A Move" - ligger det jo lige for at sammensætte et album. Han har desuden også masser af musikalsk erfaring fra før, han kom på tv, hvor han medvirkede i en lang række musicals.

Til Reuters fortæller Morrison, at han mangler en fjerdedel af arbejdet på sit kommende album, der primært er indspillet, mens showet holdt pause. Men nu hvor de filmer på livet løs, bruger han sine weekender på at gøre pladen færdig.

Musikalsk skulle det spænde fra Adult Comtemporary til klubmusik, men det fremgår ikke i hvor høj grad der er tale om originalmusik eller om han har indspillet covernumre, som det har været tilfældet med "Glee".

Det forventes at albummet "Bringing To The Masses" vil ligge klar i februar 2011.

ANNONCE