Nyhed

Hercules And Love Affair indtager Århus

Det amerikanske disco-band Hercules And Love Affair gæster Train den 19. oktober

"Hvis Ziggy Stardust lavede musik, så ville det lyde sådan her", skrev modemagasinet Vogue om det amerikanske band Hercules And Love Affair, der med sin dansevenlige blend af house, techno og disco indtager Train i Århus den 19. oktober i år.

I juli måned offenliggjorde bandet, at de desværre var nødt til at udskyde deres kommende udgivelse, der egentlig havde udgivelsesdato i september, til januar næste år. Dengang blev det dog opvejet af nyheden om, at Bloc Party-forsanger Kele Okereke medvirker på nummeret "Step Up" på den nye plade, der kommer til at bære titlen "Blue Songs", og som efter sigende er albummets mest poppede nummer.

"Blue Songs" er opfølgeren til deres roste selvbetitlede album fra 2008, hvor blandt andet Antony Hegarty fra Antony And The Johnsons medvirkede på en række sange. GAFFAs Thomas Borre skrev dengang om albummet:


"Hercules And Love Affair" er et særdeles charmerende og veludført bekendtskab. Lad danseskoene piske og diskokuglen rotere: En genåbning af Studio 54 ville med Hercules And Love Affairs herkomst være på sin plads."

Foruden det populære album og singlerne "You Belong" og "Blind" har Hercules And Love Affair stået bag en lang række remix af blandt andet Yazoo, Goldfrapp og senest Lady GaGa's "Bad Romance".

På "Blue Song" er sangerne Shaun Wright og Aerea Negrot blevet indlemmet i bandet, som derudover består af Andy Butlers, Andrew Butlers og Kim Ann Foxman.


Hercules And Love Affair har dog haft skiftende gæstesolister, så det skal blive spændende at se, hvad det er for et line-up, vi helt præcist kommer til at opleve på Train den 19. oktober.

ANNONCE