Nyhed

Kenton Slash Demon fester med Spleen United

When Saints Go Machine-duoen forlænger Spleen Uniteds to efterårskoncerter i København og Århus

Tidligere på måneden annoncerede elektro-bandet Spleen United, at de i dette efterår vil give to koncerter med smagsprøver på deres længeventede tredje album, der skulle komme en gang i det nye år. Det er netop offentliggjort, at den dunkle house-duo Kenton Slash Demon vil følge trop, og forlænge de to nat-koncerter i Århus og København yderligere.

Kenton Slash Demon består af to medlemmer fra When Saints Go Machine, Silas Modehawer og Jonas Kenton, og de vil spille et live-sæt efter Spleen Uniteds koncerter er overstået.

Kenton Slash Demon spillede deres debutkoncert på årets Spot Festival, hvor GAFFAs anmelder Marta Sørensen var til stede. Hun skrev blandt andet:

"Kenton Slash Demon taber aldrig den underliggende tone af noget koldt og fjernt, mens ledninger og myretuelignende labyrinter dukker op på lærredet. Selv det enkle og forløsende tema i "Sleep" får ikke lov til at være en ubetinget, varm lettelse. Heri ligger deres styrke. Man kan danse til dem kompromisløst, og det gør publikum, men man kan også følge den underlige blåsorte tråd, der fører Kenton Slash Demon fra det ydre rum til en mellemøstlig bazar efter lukketid i hittet "Khattabi", som første del af sættet kulminerer i. Denne del er den bedste, fordi den lover meget og gør meget med få virkemidler, mens næste del står med den opgave at skulle indfri løfterne."

Bandet udgav deres debut-ep "Khattabi" i juli sidste år, og har senest udgivet mini-ep'en "Sun" i august i år. Ifølge bandets Myspace-side er der en ny ep på vej den 18. oktober i år med titlen "Matter".

Desuden er bandet netop blevet offentliggjort til at spille på årets Iceland Airwaves festival, hvor navne som Efterklang, Oh No Ono og Alcoholic Faith Mission også vil optræde.

De to nat-koncerter er på Vega i København den 30. oktober og på Train i Århus den 5. november. Billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE