Nyhed

Marvel Hill fastsætter dato på toer

Det århusianske elektro-rock-orkester udgiver den 10. oktober nyt album

I juni måned skrev vi her på GAFFA, at elektro-rock-bandet Marvel Hill snart var klar med en dato til opfølgeren til debuten "Heartless Is More" fra 2007. Toeren er nu fastlagt til den 10.10.10., og den vil bære navnet "There's A Lighthouse At The End Of The World". Dengang fortalte bandet:

"Vi er gået fra at være støjende og elektronisk fokuserede til at være mere enkle, organiske i vores udtryk, samtidig med, at det poppede er blevet mere poppet, det storladne er blevet mere storladent og til sidst er de rolige passager på den nye plade blevet mere rolige."

Bandet udtaler i en ny pressemeddelelse, at de har været på lidt af en opdagelsesrejse, hvor hårdheden fra det forrige album er transformeret til et mere drømmende, personligt, men også ærligt udtryk på den nye plade. Forvandlingen bunder ikke kun i nye inspirationskilder, men i højere grad af, at de fire bandmedlemmer fra starten selv har produceret pladen. I den proces har de har sluppet tøjlerne og gjort plads til ekstremerne.


De uddyber desuden med, at de rent tekstmæssigt har arbejdet med spørgsmålet om, hvordan man finder sin egen vej igennem livet. Dykker man ned i sangskrivning både lyrisk og kompositorisk, kredser pladen efter sigende om rejsetemaet og kærlighedens kringlede veje, hvor man presser sig selv til et punkt og vælger uden at kende vejen og den endelig destination.

Forud for albumudgivelse udsender Marvel Hill 13. september "The Escapist", deres anden single fra "There's a Lighthouse at the End of the World", men man allerede kan høre bandets første single "Now You Know" på bandets Myspace-profil.

Bandet vil i øvrigt også følge pladeudgivelsen op med en større turné i Danmark, men den er ikke fastlagt endnu.


ANNONCE