Nyhed

MGMT-trommeslager forlader koncert efter urinangreb

Will Berman brød sig ikke om at blive ramt af urin ved koncert i Manchester

Vi har her på GAFFA.dk flere gange på det seneste berettet om koncerter, der blev afbrudt i utide, fordi musikerne blev ramt af flyvende objekter. I juli måtte Kings Of Leon afbryde en koncert i St. Louis, Missouri, fordi de bogstavelig talt blev skidt på af duer, og tidligere denne måned måtte Guns N' Roses gå af scenen i Dublin efter flaskekast mod gruppen.

Nu er den gal igen. Denne gang er det MGMT, nærmere betegnet deres trommeslager Will Berman, som er blevet angrebet under en koncert. Ifølge contactmusic.com blev Berman søndag aften ramt af et glas fyldt med urin under en koncert på Manchester Apollo. Berman blev ramt på overkroppen under sangen "The Handshake" mod slutningen af koncerten, og forståeligt nok valgte han rasende at forlade scenen.

De øvrige medlemmer af MGMT opdagede dog ikke, hvad der var sket, så de måtte spørge publikummer om, hvor Will Berman var blevet af. Gruppen afsluttede koncerten uden trommeslager og kom, måske ikke helt overraskende, ikke ind til ekstranummer.


MGMT kan opleves i Store Vega 4. december, forhåbentlig uden urin og med trommeslager. Gruppen er på turné oven på udgivelsen af deres andet album, "Congratulations" fra april.

ANNONCE