Nyhed

MTV har de nominerede til MTV Europe Music Awards klar

Så er de nominerede klar til det tilbagevendende award-show MTV Europe Music Awards, der i år bliver afholdt i Madrid

MTV har netop annonceret, hvem der er nomineret til 2010 MTV Europe Music Awards. Medina får mulighed for at genvinde titlen som 'Best Danish Act' til MTV EMA, der i år står i damernes tegn med en skarp battle mellem de to popdronninger Lady GaGa og Katy Perry, som ligger i spidsen med fem nomineringer hver i de internationale nomineringer.

De fem danske artister der går videre i konkurrencen om at blive 'Best Danish Act' er: Medina, Turboweekend, Rasmus Seebach, Alphabeat og Burhan G. 

Artisterne er blevet kåret efter en afstemning på mtv.dk, hvor MTV's seere har kunnet stemme på deres favorit-artist. Medina var også nomineret sidste år, hvor hun vandt og fik overrakt prisen for 'Best Danish Act' ved 2009 MTV EMA i Berlin.

"Oplevelsen sidste år i Berlin var ét af karrierens største højdepunkter, men at vinde i Madrid og derved være den første danske artist, der vinder to år i træk, vil være endnu større, så jeg håber, at mine danske og udenlandske fans vil stemme på mig endnu engang," siger Medina om nomineringen i en pressemeddelelse.

Blandt de internationale nomineringer ligger Lady GaGa ikke overraskende i top med fem nomineringer for blandt andet 'Best Pop' og 'Best Female'. Lady GaGa kunne for nyligt gå hjem med hele otte priser til 2010 MTV Video Music Awards.

Til 2010 MTV EMA får den provokerende popdronning dog skarp konkurrence af en anden sangerinde og tidligere EMA-vært, der heller ikke er helt stueren, nemlig Katy Perry, der også har fået fem nomineringer til årets show. I mændenes lejr fører Eminem med fire nomineringer for blandt andet 'Best Song' og 'Best Male'.

Det er op til MTV's seere, hvem vinderen af 'Best Danish Act', og de øvrige kategorier skal være. Frem til den 18. oktober kan man nemlig stemme på sine favoritartister på ema.mtv.dk, hvor man også kan se listen over alle de nominerede.

2010 MTV Europe Music Awards finder sted i Caja Magica i Madrid, og bliver sendt på MTV søndag den 7. november kl 21.00.

ANNONCE