Nyhed

Nyt vækstlagsinitiativ i Århus

Studenterhus Århus og Volcano Management står bag nyt vækstlagsinitiativ med foredrag, networking, oplæg og workshops

I næste uge starter Studenterhus Århus, i samarbejde med Volcano Management, en ny vækstlagscafé, der skal være et fast tilbagevendende torsdags-arrangement med mange ansigter. Det første arrangement vil være et oplæg om forretningsetik af de to Nephew-medlemmer Søren Arnholt og René Thalund torsdag den 16. september.

Initiativet bliver beskrevet således i en pressemeddelelse:

"Det er et nyt initiativ, hvor musikinteresserede kan skabe og udvikle et netværk indenfor det musikalske miljø. Caféen vil blandt andet byde på jam-sessions, foredrag, oplæg og workshops med professionelle fra musikbranchen. Studenterhus Århus bliver således et sted, der for den enkelte musiker kan skabe et hul igennem til de relevante aktører og målgrupper."

Volcano Management, der er medarrangør, repræsenterer blandt andet Kashmir, The Floor Is Made Of Lava, Under Byen og Nephew. Initiativet er desuden støttet af Kunststyrelsen.

Den nye vækstlagscafé løber foreløbigt hver torsdag indtil den 12. december, og vil foregå fra kl. 16.00 - 19.00 i Studenterhus Århus' nye lokaler ved Stakladen på Aarhus Universitet.

Hold øje med Studenterhus Århus' hjemmeside for det enkelte dagsprogram.

ANNONCE