Nyhed

Pernille Rosendahl laver filmmusik

Sangerinden er gået sammen med to af medlemmerne fra The William Blakes om sangen "Secret Life"

Til oktober er der premiere på den danske film "Kidnappet", og på soundtracket til filmen dukker The Storm-sangerinden Pernille Rosendahl op i en ny konstellation. Hun har nemlig i samarbejde med Kristian Leth og Fridolin Nordsø fra The William Blakes indspillet sangen "Secret Life", der i næste uge udsendes som single.

Sangen kaldes en tilbagevenden til popmusikken for sangerinden, der fik sit gennembrud med bandet Swan Lee i 2001, da bandet udsendte albummet "Enter". Om samarbejdet mellem William Blakes-musikerne og Pernille Rosendahl siger Kristian Leth:

"Pernilles stemme er en nationalskat. Alle genkender den, og den fandt allerede for år tilbage vejen ind i vores hjerter med Swan Lees store succes. Det var vigtigt for os at skabe en sang til Pernilles stemme og ikke få hende til at passe ind i noget, der ikke var hende".

Sangen er som nævnt lavet til filmen "Kidnappet", der handler om det 12-årige adoptivbarn Simon, der rejser med sin mor til Kenya, hvor han er født. Her bliver han kidnappet, og, da hans mor beslutter sig for at gå til medierne og udlove en dusør til den, der finder ham, pludselig meget eftertragtet. I hovedrollerne ses Simon Lougue Larsen, Connie Nielsen og Lars Mikkelsen.

"Kidnappet" har premiere 7. oktober, men sangen "Secret Life" udsendes allerede mandag den 13. september.

ANNONCE