Nyhed

Phoenix gør multitrack-spor tilgængelige

Enkeltsporene til albummet "Wolfgang Amadeus Phoenix" er netop blevet gjort tilgængelige via det franske bands hjemmeside

De fire herrer fra Phoenix udgav i 2009 deres succesfulde album "Wolfgang Amadeus Mozart". Den turné bandet efterfølgende drog ud på er nu ved at være til ende, og derfor har de fire medlemmer valgt at give fans og andre muligheden for at downloade multitrack-sporene til det hittende album.

Man kan altså kvit og frit downloade enkelt-sporene til både bas, trommer, sang, guitar, og hvad der ellers optræder på numrene, i sin isolerede form. På en 'håndskreven' seddel på bandets hjemmeside skriver de:

"Vi vil gerne takke jer med nogle få gaver før vores sidste show i USA i et stykke tid (Man ved aldrig, hvor lang tid det kommer til at tage at lave vores næste album)."

"Wolfgang Amadeus Phoenix" er i forvejen remixet af utallige kunstnere, og Phoenix selv har udgivet en remix-udgave af albummet. Den inkluderede blandt andet kunstnere som Friendly Fires, Yacht, Alex Metric og The Soft Pack, der fortolkede franskmændenes pop-rock.

GAFFAs anmelder Ole Rosenstand Svidt belønnede bandet med fire stjerner for originalen i 2009, og han skrev:

"Musikken trækker stadig på 70'er- og 80'er-poprock tilsat diskrete elementer af funk, enkelte småstøjende guitarer og analoge synths, ofte med elegante og effektfulde skift i intensitet undervejs i sangene, der dog generelt er fremadrettede, energiske og dansevenlige. Eksempelvis på åbningstrioen "Lisztomania" - dér var endnu en komponistreference - "1901" og den småfunky "Fences". Også i teksterne er der gods at komme efter, selvom ikke alting er lige klart - men typisk hjerte-smerte-lyrik er det i hvert fald ikke. Fire album inde i karrieren er Phoenix stadig værd at lytte til."

Om du selv er i stand til at gøre dem bedriften efter, kan du afgøre ved at downloade multritrack-sporene her.

ANNONCE