Nyhed

Roger Hodgson besøger Falconer Salen

Tidligere Supertramp-frontmand besøger Danmark i marts 2011 med et nyt album i bagagen

Den 19. marts næste år kommer den tidligere frontmand i det britiske orkester Supertramp en tur til Danmark. Navnet er Roger Hodgson, og han slår vejen forbi København på baggrund af det kommende livealbum "Classics Live", der udkommer den 12. oktober i år.

Roger Hodgson var med til at danne Supertramp i 1970, og i fællesskab med Rick Davies skrev han alle gruppens største hits og tilføjede samtidig sin unikke, høje stemme til dem. Han forlod dog gruppen i 1983, efter udgivelsen af albummet med den passende titel "...Famous Last Words...", og han har siden da udsendt tre studieplader som solist. Samtidig tog Hodgson en 18 år lang pause fra turnélivet, men vendte efter utallige opfordringer tilbage til landevejen i 2002, og efterfølgende er det blevet koncerter på både Wembley og Langelandsfestivalen.

Roger Hodgson har siden Supertramp-tiden haft en del kontroverser med sangskriver nummer to Rick Davies, som blandt andet har brugt nogle af de numre, hvor Roger Hodgson er rettighedsholder til at promovere den nuværende Supertramp-turné. Derfor udtaler Roger Hodgson også i en pressemeddelelse, at han ser frem til at spille sin musik for sine fans, hvor de kan få lov til at høre den rigtige stemme - og ikke en erstatning, som i Supertramps tilfælde.

Det kommende album er en optagelse fra Roger Hodgsons turné i 2010, hvor de største hits er blevet samlet på en cd, som altså udkommer den 12. oktober. Du kan opleve Roger Hodgson i Falconer Salen i København den 19. marts 2011, og billetter kan købes via GAFFA Live.

ANNONCE