Nyhed

Stella Polaris udgiver digital ep-serie

Arrangørerne bag chill-out arrangementet Stella Polaris udgiver i samarbejde med en række spirende elektroniske kunstnere små hemmeligheder

Chill-out arrangementet Stella Polaris, der hvert år i august løber af stablen i både Århus og København, udgiver i samarbejde med en række lovende elektroniske musikere en digital ep-serie, som de har døbt "Small Secrets".

En serie, som i en pressemeddelelse bliver "tilegnet eletronica, skæve kollaborationer, nye artister, eksklusive remixes, video, art og sød galskab."

De første to udgivelser vil være med kunstnerne Aebeloe (billedet), Mikkel Metal og August. Den ene er allerede tilgængelig via online-distributøren Beatport, med den kun 19-årige Aebeloe aka Natal Zaks som tovholder. Ep-en består af to nye numre fra århusianeren Aebeloes hånd, hvor de efterfølgende er blevet remixet af henholdsvis Spejderrobot og Det Sejler i Effekter.

Aebeloe udgav i august måned debut-ep'en "Farver", som fortsat kan downloades ganske gratis via electro-dubberens Myspace-profil. Om sit musikalske projekt fortæller Natal Zaks:

"Jeg søger at reducere den musikalske distance mellem genrer, til en afstand der vil kunne måles i minutter på en Aebeloe-udgivelse. Således kan man sige at elasticiteten (smidigheden) i moderne musik bliver testet, uden at træde over grænsen til avantgarde. Musikalsk mangfoldighed med fokus på klangmæssig sammenhæng og kompositorisk diversitet."

Den næste udgivelse bliver med helt nyt materiale fra Mikkel Metal og August, som hver især bidrager med et enkelt nummer, og derefter remixer modpartens nummer. Release-datoen på denne fællesudgivelse er den 24. oktober, desuden vil Mikkel Metal og August producere to videoer, der vll knytte sig til udgivelsen.

Det er ingenlunde de første udgivelser fra Stella Polaris arrangørerne. Ud over ep-serien udgiver Stella Polaris nemlig også en årlig compilation-cd med et udpluk af de optrædende kunstnere fra de årlige august-events.

"Small Sectrets Vol. 1" er i handlen, mens "Small Secrets Vol. 2" udkommer den 24. oktober. Begge udgivelser kan dog allerede høres på Stella Polaris' Soundcloud-profil.

ANNONCE