Nyhed

The Boxer Rebellion på Loppen

Det engelske indie-rockband The Boxer Rebellion gæster Loppen 27. oktober

Bandet The Boxer Rebellion blev dannet i 2001. Siden har de udgivet en ep og to studiealbums; "Exits" fra 2005 og "Union" fra 2009, og nu sætter de kurs mod Danmark for at give koncert på Loppen til oktober.

Albummet "Union" røg direkte ind som nr. 4 på Itunes UK top 100 og blev udråbt af Itunes til bedste alternative album i 2009, og det er med det album i bagagen, bandet skal give koncert. The Boxer Rebellion fik også stor opmærksomhed tidligere på året, da de skrev nummeret "If You Run", som blev titelnummeret til filmen "Going The Distance" med Drew Barrymore, som de også selv var medvirkende i. Filmen har dansk biografpremiere i denne uge.

Bandet er netop færdige med indspilningerne til deres 3. album, som i øjeblikket er ved at blive mixet i Peter Gabriels studie (Real World Studios) af Ethan Johns, som tidligere har arbejdet med kunstnere som Emmylou Harris, Rufus Wainwright og Kings of Leon. Bandet har dog allerede sat gang i en større tour, der omfatter USA, England, Tyskland og senere også Danmark.

The Boxer Rebellion kan opleves onsdag 27. oktober på Loppen i København.

ANNONCE