Nyhed

Acorn Falling udgiver debut på mandag

Et medlem af Nick Cave & The Bad Seeds medvirker på pladen

Lars Kivig fra danske My Beloved har begået et sideprojekt med titlen Acorn Falling, og er nu klar med et debutalbum, som har fået titlen "Cabinet Of Curiosities". Der er tale om en instrumental opvisning, som gør brug af saxofon, trommer og klaver, samt percussion ved Thomas Wydler fra Nick Cave & The Bad Seeds, og cello ved John Contreras fra Current 93, der gæstede Århus i søndags. Også det gamle orgel fra Brorsons Kirke på Nørrebro optræder flere steder på albumet.

Stilmæssigt er Acorn Falling ikke langt fra My Beloved. Vi er ovre i en fyldig, langsom og rummelig instrumental opvisning. Interesserede kan kigge forbi bandets Myspace-side

Sammen med 12 andre instrumentale kunstnere har Acorn Falling desuden opnået en plads på en compilation kaldet "The Silent Ballet XVI", som ligger til gratis download. Derudover har de optrådt på den københavnske Festival Of Endless Gratitude, og holder releaseparty i aften den 1. april kl. 17 på Literaturhaus i København. De kan opleves den 8. april på Råhuset i København, dog uden Thomas Wydler og John Contreras, men til gengæld andre musikere.


 

ANNONCE