Nyhed

Berlevs Gas Show udkommer som live-dvd

Fans af Gasolin's musik har nu muligheden for at få rockbandets legendariske numre i en ny fortolkning hjem i stuen

"Berlevs Gas Show. Live – Amager Bio" er titlen på den nye live-dvd, som kan købes fra i dag, den 26. april. Dvd'en er, som titlen antyder, indspillet i Amager Bio i København, og indeholder Gasolin'-trommeslageren Søren Berlevs fortolkninger af den danske rockgruppes sange. 

Berlevs Gas show er en konstellation, der, udover manden bag projektet, Søren Berlev (billedet), består af sanger og guitarist Peter Domtorp, bassist Henning Pold, Klaus Agerschou på keyboard og Paul Martin på guitar. Idéen bag projektet er at puste nyt liv i Gasolin's gamle klassikkere til en række liveshows. 

Dvd'en indeholder numre som "Get On The Train", "Svinget i Solrød", "Rabalderstræde" og "Det Bedste Til Mig og Mine Venner", og den tidligere X-Factor deltager Tine Midtgaards fortolkning af "This Is My Life" er såmænd også at finde på dvd'en. Desuden er der masser af bonusmateriale der blandt andet byder på videodagbøger og et fotogalleri med billeder taget af fotograferne Henrik Hildebrandt og Bjarke Ørsted. 


Man kan se en teaser på dvd'en her, og har man lyst til at opleve Berlevs Gas Show live kan man se turnédatoer og andre informationer på showets hjemmeside.

 

 


ANNONCE