Nyhed

Blink-182 udskyder turné

De europæiske datoer denne sommer er udskudt til 2012, da comebackalbummet fortsat ikke er færdiggjort

Den gendannede amerikanske trio Blink-182 skulle have startet deres kommende europæiske turné 18. juni med en koncert på den tyske Hurricane Festival, og derefter have taget turen gennem Europa og have sluttet af med en stribe koncerter i England. Men nu er hele turnéen blevet aflyst, så de tre medlemmer i stedet kan arbejde videre på deres sjette album.

På gruppens webside kan man læse følgende besked fra bandet:

"Det er med tunge hjerter, at vi nu må annoncere, at vores planlagt 2011 europæiske turné er blevet ombooket. Da vi bookede turnéen sidste år, var vi overbeviste om, at vi ville have det nye album ude inden sommer. Men det viste sig, at vi tog fejl, da det tager længere med albummet, end vi troede, og det kommer først ud senere i år".

Bandet siger, at de ikke ville tage ud på endnu en greatest hits-turné, som de gjorde sidste år, og at de føler, de bliver nødt til at komme ud på turné med nyt materiale for fortsat at føle sig vitale. Gruppen har desuden offentliggjort en række engelske datoer for 2012, men ingen på det europæiske fastland.

Det vides dog fortsat ikke, hvornår bandet vil udsende deres opfølger til "Blink-182" fra 2003.

ANNONCE