Nyhed

De fire første navne annonceret på Pavilion Junior

Roskilde Festival dedikerer denne uge til opvarmningsscenen

Traditionen tro varmer Roskilde Festival op med at præsentere en række friske nordiske navne på Pavilion Junior, som er åben i dagene 26 - 29. juni. Det er her, festivalens deltagere kan opleve spritnye unge bands, og der er ofte stor spredning i genrer og spræl. Publikum havde i januar mulighed for at give bud på deres favoritter til opvarmningsscenen, hvilket har haft meget at sige i årets udvælgelse.

De fire første annoncerede bands er alle danske, og der kommer nye annonceringer til Pavilion Junior hver dag i denne uge.

Hammonds, Harrington & Destroy (billedet) er poppet, melodisk sing-along-rock fra velkendte musikere i nye klæder og med nye mål. De Høje Hæle er dansksproget, ligefrem og naiv punk uden skjult agenda. Trust er teknisk tung garagerock med højt til loftet, og Undergang er angiveligt det tungeste dødsmetal, Pavilion Junior scenen har oplevet. 


Pavilion Junior blev oprettet i 2003, og har plads til omkring 2000 publikumer, som kan opleve fremtidens stjerner, mens de endnu træder sine børnesko. Sidste års Pavilion Junior bød blandt andet på Fallulah, som i januar vandt P3 Prisen og 100.000 kroner at varme sig ved. 

Køb billetter til Roskilde Festival via GAFFA Live

 


ANNONCE