Nyhed

Jeff Bridges udsender album

Oscar-vinderen har på sit kommende album allieret sig med produceren T-Bone Burnett

Filmen "Crazy Heart" skaffede i 2010 Jeff Bridges en Oscar, og samarbejdet med produceren T-Bone Burnett på netop denne film har ført til, at Bridges har indspillet et album med egne numre og coverversioner, der vil blive udsendt denne sommer.

I filmen spillede Bridges country-sangeren Bad Blake, der kæmper med alkoholproblemer og ikke oplever samme succes som tidligere. I filmen synger Bridges blandt andet sangen "The Weary Kind", der er skrevet af Ryan Bingham og T-Bone Burnett, og sangen hentede efterfølgende en Golden Globe, en Grammy og en Oscar-statuette.

Ifølge Reuters har Bridges og Burnett nu fortsat samarbejdet på Bridges' kommende album, hvor de har indspillet nogle af skuespillerens egne sange samt coverversioner af sange skrevet af blandt andre Tom Waits. På pladen medvirker udover de to Oscar-vindere også Rosanne Cash.

Jeff Bridges udgav i 2000 albummet "Be Here Soon", hvor han fik hjælp af Michael McDonald og David Crosby. Han har desuden tidligere indspillet en version af Johnny Cash-klassikeren "Ring Of Fire" til filmen "The Contender", og sidste år optrådte han sammen med Neko Case til Neil Youngs årlige Bridge School Benefit-koncert.

Det forlyder at Oscar-vinderens andet album vil blive udsendt til sommer.

ANNONCE