Nyhed

K.K. Downing har forladt Judas Priest

Den 59-årige guitarist er gået på pension og kommer derfor ikke med til Copenhell

"Some like K.K. Downing more than Glenn Tipton" sang Mark Kozelek i 2003, og den gruppe af mennesker vil i dag blive særdeles skuffede over at høre, at den engelske guitarist Kenneth "K. K." Downing, Jr. ikke længere er medlem af Judas Priest, og derfor heller ikke vil kunne opleves i Danmark senere på året.

I en kortfattet besked på bandets officielle webside kan man læse, at Downing er gået på pension fra Judas Priest, og derfor ikke kommer med på den kommende "Epitaph"-turné. I en pressemeddelelse fremgår det dog, at de øvrige fire medlemmer har besluttet sig for at fortsætte uden Downing, og at de allerede har en afløser klar.

Glenn Tiptons nye makker bliver 31-årige Richie Faulkner, der tidligere har spillet sammen med Lauren Harris, datter af Iron Maiden-bassisten Steve Harris, men ellers må betragtes som et relativt ubeskrevet blad.

Bandets kommende turné bringer dem blandt andet forbi Danmark, hvor de kan opleves til Copenhell, der afvikles i dagene 17. og 18. juni, men altså ikke med deltagelse af K.K. Downing.

ANNONCE