Nyhed

Kira og Peter Peter til Spot

Festivalen præsenterer sangskrivernes nye samarbejde, hvor også Marie Fisker med flere hjælper til

Det bliver formodentlig et sandt sammensurium af genrer, når Kira Skov og Peter Peter går på scenen til årets Spot Festival, hvor de skal optræde sammen med bandet The Ghost Riders samt Marie Fisker og det danske kor GLAS, der har speciale i bulgarsk sang.

Den nye konstellation kunne opleves for første gang på Wundergrund Musikfestival sidste år, og til sommer vil man så kunne opleve dem i Aarhus til Spot Festival. Til koncerten vil man både kunne høre materiale fra albummet "Look Up Ahead", der er seneste udspil fra Kira Skov, samt det materiale som Kira lige nu er ved at skrive sammen med Peter Peter.

Til Spot udtaler Kira om samarbejdet med den tidligere Sort Sol-guitarist:

"Det er superspændende og meget inspirerende at arbejde med Peter Peter, og vi er altså i gang med at lave en plade sammen nu. Han er et leksikon i musik, lyde og ikke mindst filmhistorie, og vi har arbejdet os gennem flere forskellige faser. Bl.a. er jeg blevet bombarderet med film, som også har været med til at inspirere mig. På et tidspunkt havde jeg en idé om at lave noget med baggrund i 40'ernes sangtradition, men nu er det blevet noget helt tredje. Det er musikalske steder, hvor jeg ikke har været før. Jeg synes Peter Peter og jeg kan noget særligt sammen. Det er et musikalsk univers, som jeg er meget opslugt og tiltrukket af lige nu".

Derudover loves der en række duetter med veninden Marie Fisker samt altså også bidrag fra koret GLAS.

Den nye konstellation i dansk rock kan opleves på årets Spot Festival, der afvikles i Aarhus i dagene 27.-28. maj.

ANNONCE