Nyhed

Lars Winnerbäck kommer til Danmark

Den svenske rockmusiker tager på turné til efteråret og lægger vejen forbi København

Nu får det danske publikum chancen for at høre Lars Winnerbäcks rock, når han giver koncert i intime omgivelser i Koncerthusets Studie 2 til september.

I 2010 var Lars Winnerbäck på en stor sommerturné i Sverige - en turné, som inspirerede ham til en række "hemmelige" koncerter på små spillesteder for sine allermest hengivne fans. Resultatet var en række aftener, der egentlig var tænkt som engangsforestillinger. Men både publikum og Winnerbäck blev så begejstret for koncerterne, at der nu er planlagt en septemberturné, der endnu en gang bringer Lars Winnerbäck til de mindre spillesteder -  blandt andet Studie 2 i Koncerthuset i DR Byen.

I 2009 udgav Lars Winnerbäck sit seneste album, "Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen", der blev fulgt op af en massiv turné med udsolgte koncerter i hele Sverige. Albummet fik 4 stjerner af GAFFAs anmelder Jan Opstrup Poulsen, som skrev:

"De voldsomme refræner og det opskruede trommespil er måske ikke ligefrem opfindsomt, men effektfuldt er det. Det er simpelthen rock'n'roll, som det alt for sjældent skrues sammen nu til dags. Nok fik svenskerne bank i fodbold, men på den klassiske rockscene ser det sgu stadig sort ud for dansken".

Lars Winnerbäcks svenske rock kan opleves torsdag den 22. september i Koncerthuset, Studie 2 kl. 20.00.

Billetsalget starter i morgen 14. april, og billetter kan erhverves via GAFFA Live.

ANNONCE