Nyhed

Musikalsk iværksætter udgiver bog

Steffen Rasmussen er manden bag en ny bog, der skal hjælpe kreative ildsjæle

Til maj udkommer bogen "Kulturel Iværksætter – en historie & en guide" skrevet af den tidligere Strange Ears-leder Steffen Rasmussen. Bogen skal være en guide til musikere, eventmakers og andre kreative mennesker i Danmark, der gerne vil skabe events.

Steffen Rasmussen, der i 2010 blev nomineret som Årets Unge Håb blandt danske iværksættere samt til Kulturnatprisen, ønsker at lære musikere at skabe flere events selv, og desuden højne vækstlagets praktiske niveau en smule. Bogen har derfor til formål at skabe en helt konkret guide fra start til slut i den proces, det er at lave et event - især indenfor musikalske rammer. Desuden skal bogen kunne bruges som opslagsværk.  

For at understrege bogens pointe gennemgås først Steffen Rasmussens eget virke, heriblandt fejltagelser og problemer, i det danske vækstlag.

Bogen er således delt i to; først historien bag tiltag Steffen Rasmussen selv har været med til at skabe – blandt andet Strange Ears, Metal Royale, Det Nye Sort, Dubclub Århus og Vækstlagsrådgivningen.

Herefter indeholder bogen en guide til det at lave et event, og alt hvad det indebærer, såsom støtte, presse, frivillige, booking, kontrakter, afvikling, identitet, promotion, digitalt og fondslister.

I forbindelse med udgivelsen af bogen vil der være reception på Café Stardust i Aarhus den 10. maj klokken 17.00-19.00. Her vil det blandt andet være muligt at købe bogen, høre et par numre fra en lokal sangskriver og få en fyraftensøl. 

"Kulturel Iværksætter – en historie & en guide" udkommer tirsdag den 10. maj, og kan bestilles på steffen@detnyesort.org.

ANNONCE