Nyhed

Nikolaj Nørlund ramt af indbrud

Der har været indbrud i Sauna Recording Studio, og sangskriveren efterlyser nu en masse gear

Facebook kan bruges til mange ting som eksempelvis at dele gode nyheder eller genskabe kontakt til gamle venner. Men websiden kan også bruges, når der er sket noget skidt, og det er i den anledning Nikolaj Nørlund, Halfdan E. og Lars Daniel Terkelsen nu forsøger at aktivere folk på Facebook.

Der har nemlig været indbrud i deres studie på Frederiksberg, og derfor har de tre musikere oprettet en side på Facebook, hvor de efterlyser en masse gear som de samtidig beder folk om at holde udkig efter. Det drejer sig om alt fra mikrofoner og højtalere til fotoudstyr, printere og guitarer, og på fb-siden er en udførlig liste over alt det stjålne udstyr, der er blevet stjålet fra studiet tidligere på ugen.

Sauna Recording Studio er gennem årene blevet brugt af navne som Mew, The Raveonettes, Magtens Korridorer, Figurines og mange andre, og for fortsat at kunne servicere interesserede musikere, så vil ejerne naturligvis gerne have deres udstyr tilbage.


Derfor bringes opfordringen til at holde øje med udstyret hermed videre, og skulle man støde på noget af gearet, bedes man naturligvis henvende sig til de retmæssige ejere.

ANNONCE