Nyhed

Obeast forlader Mnemic

Bassist Tomas 'Obeast' Koefoed har spillet sin sidste koncert med bandet

Mnemic skiftede i 2003 efter udgivelsen af debutpladen "Mechanical Spin Phenomena" ud på bassistpladsen, og siden da har Tomas "Obeast" Koefoed håndteret den firestrengede for bandet. Men nu har bassisten valgt at forlade gruppen for at finde nye udfordringer.

I en pressemeddelelse beskriver Obeast sin beslutning således:

"Det er tid til forandringer og overfor fans af Mnemic er jeg ked af at fortælle, at vores shows i Spanien i marts var de sidste med Mnemic for mit vedkommende. Grundet min fortsatte og evige dedikation til musik og metal har det været svært for mig at tage min beslutning om at forlade et superfedt og innovativt band som Mnemic efter 8 succesfulde år og 4 udgivelser. Personligt føler jeg ikke længere, at jeg får opfyldt mine ambitioner med Mnemic og jeg ønsker mine brødre og venner i band og crew alt det bedste for fremtiden.


Det har været nogle fantastiske år på alle måder og jeg har lært en del omkring mig selv og musikbranchen, omkring hvad man skal gøre og hvad man ikke skal gøre. Vi opnåede hurtigt stor succes med vores musik og koncepter, tourede og skabte venskaber med nogle af de største bands i metalgenren, men jeg føler nu, at mit samarbejde med bandet har peaket. Jeg slår fast, at dette IKKE er enden for mig i metal og forhåbentlig kan jeg snart annoncere mig selv i et andet ambitiøst projekt. Jeg har nogle gode folk der arbejder for mig og jeg har officielt stillet mig til rådighed som live/touring og studie/session-bassist, så vi ses derude. Jeg vil snart annoncere min egen hjemmeside, så hold øje med hvad der sker. Tak til alle mine fans for jeres støtte igennem årene og i fremtiden! Horn! - Beast".

I samme pressemeddelelse kommenterer bandet bassistens exit og opfordrer interesserede til at sende en jobansøginng:

"Uheldigvis og desværre kommer alt til en ende. Sammenlignet med andre har vores line-up har været stabil i et stykke tid, men nu er det tid til at sige farvel til vores ven og bror, og tage skridt i en ny retning. Det var fantastisk at jamme med Obeast, som altid, og vi splitter i gensidig forståelse og som venner. Vi ønsker ham det bedste for fremtiden og håber at se ham på scenen igen!"

Bandet fortæller, at de er gået i gang med at lede efter en erstatning, og er man interesseret i jobbet kan man sende en mail til [email protected], hvor man inkluderer alder, erfaring, gear, foto med mere. Det forlyder desuden, at de resterende medlemmer er begyndt at komponere materiale til det femte album, som vil blive udgivet i en ikke så fjern fremtid.


ANNONCE