Nyhed

Southern Gothic Tales giver gratis koncert

Bandet har desuden langt singlen "Fuck Me Up With Words And Wine" ud til gratis download

Med et friskt album i handlen har Southern Gothic Tales intet at miste og har nu lagt singlen "Fuck Me Up With Words And Wine" op på deres hjemmeside til gratis download.

Det jagede indtryk på nummeret introducerer nye lyttere for et sammentømret og gennemarbejdet band, som ikke længere kun består af Anders H. Riis, men af i alt fire kompetente musikere. 

Om singlen siger sanger og sangskriver Anders H. Riis: "Nummeret "Fuck Me Up With Words And Wine" handler om at have det svært ved at finde sig til rette i den moderne verden, og om at flygte ind i en imaginær verden hvor al den drift, lyst og galskab, vi normalt undertrykker, kan få frit løb. Den handler vel om at dyrke manien og eskapismen."


Den nye skive "Modern Man" udkom i mandags, og modtog fire stjerner fra GAFFAs anmelder Finn P. Madsen, som opsummerede oplevelsen således:

"The SaintsFallen Man og Dead Calm Sea er smukke og følsomme hymner, hvor vignetter af cello, klarinet og violiner skaber den dosis mørke, der skal til for at have lidt ondt af sig selv. Modern Man er et fint sammenhægende album, der er herligt befriet fra forgængerens hang til afstikkere. Southern Gothic Tales er lyden af den moderne mand med hang til melankoli."

Udgivelsen fejres lørdag 9. april i Huset i Magstræde i København med et releaseparty, hvor der vil være gratis adgang. Du kan derudover opleve Southern Gothic Tales på turné med den nye skive følgende steder:


9. april - Huset i Magstræde - releaseparty med koncert - gratis adgang
6. maj - Forbrændingen
13. maj - Stars - køb billetter via GAFFA Live
19. maj - Det Bruunske Pakhus
21. maj - Von Hatten
26. maj - Gimle - køb billetter via GAFFA Live
10. juni - Rust 

ANNONCE