Nyhed

Støttefest for kenyanske unge i Den Grå Hal

Mellemfolkeligt Samvirke holder holder støttefest på Staden lørdag d. 9. april

Nu på lørdag kan du for 50 kroner komme til støttefest for arbejdsløse unge kenyanere i Den Grå Hal. Festen er arrangeret af Mellemfolkeligt Samvirke, og byder i følge koordinator Jeppe Bo Pedersen på lidt af hvert:

"Det er fantastisk med alle de kreative kræfter, der har meldt sig på banen i Den Grå Hal den 9. april. Det bliver ikke bare en fest, men en minifestival med en hel række koncerter, workshops og skæve indslag. Hvornår har man for eksempel haft chancen for at lære at lave fodbolde ud af kondomer?"
Ja, hvornår har man det? Arrangementet byder på koncerter ved Let Me Play Your Guitar (billedet), Von Dü og Hymns From Nineveh. Dj-duoen Dokkedal/Dixen vil også være at finde, og derudover vil der være BMX-opvisning på rampe, Bongo Flava danseworkshop, tegneserie-standup og som sagt en lærerig kondombod. Den obligatoriske chill out-lounge består af økologiske sækkestole, og her kan man nyde økologisk kenyansk mad.

Kondomboden er intet tilfælde, for siden midten af 80'erne har Kenya været hårdt ramt af hiv/aids. Området omkring Kenya opfattes generelt som menneskets oprindelsessted, og landets fodboldhold spiller ligesom det danske i rødt og hvidt.

Arrangementet afvikles i Den Grå Hal lørdag 9. april.

ANNONCE