Nyhed

Talons kommer til Danmark

Det britiske rockband giver torsdag koncert i Kødbyen i København

I morgen torsdag 14. april kan man opleve det britiske band Talons live, når de giver koncert på den Københavnske klub KB18, der har til huse i Kødbyen på Vesterbro i København.

Talons, der har hjemme i Hereford i England, spiller udelukkende instrumentalt musik, og genremæssigt bevæger de sig indenfor energisk hardcore, der har nuancer fra post- og math-rock.

Bandet udgav sidste år albummet "Hollow Realm" i Danmark på pladeselskabet Pad & Pen. Pladen fik af GAFFAs anmelder Erik Barkman ikke mindre end 5 stjerner og ordene:

"De skæve taktarter, kringlede riff og brusende crescendoer er hørt før, men sjældent leveret med den sammenbidte intensitet, Talons lægger for dagen. […] Bevæbnet med maskingeværstrommer og skarpladte spader affyrer briterne salve efter salve af symfonisk dommedagsrock – kun afbrudt af tyste intermezzoer i orkanens øje. Særligt indtryk gør de temperamentsfulde strygere: Hvis ikke Talons kan få dig til at spille luftviolin, så har du det ikke i dig. Melodiske temaer lanceres, varieres og afløses af nye i stakåndet hast […] En berusende og bjergtagende debut."

Talons instrumentale indie kan opleves live i morgen 14. april, når de spiller på KB18 i København kl. 21.00.

Læs mere om koncerten på Facebook.

ANNONCE