Nyhed

The Avett Brothers til Tønder

De amerikanske brødre er klar til årets program for Tønder Festival sammen med yderligere tre navne

Tønder Festival er klar med de fire første navne til årets program, og heriblandt finder man hovednavnet The Avett Brothers, der tidligere på året fik stor opmærksomhed gennem en optræden sammen med Bob Dylan og Mumford & Sons til det amerikanske Grammy-show.

Før folk fik øjnene op for Fleet Foxes og de førnævnte englændere, turnerede The Avett Brothers USA tyndt og udgav en lang række udgivelser på uafhængige pladeselskaber. Men i 2008 fik produceren Rick Rubin øje på bandet, hvilket ikke bare medførte en pladekontrakt med American Recordings, men også en aftale om at Rubin skulle producere albummet "I And Love And You".

Albummet gik ind i top tyve på den amerikanske albumhitliste, og siden da har bandet, der er stærkt inspirerede af den amerikanske folk-tradition, fortsat med at være et særledes hårdtarbejdende livenavn. De kom i februar ud til et endnu større publikum, da sammen med Bob Dylan og Mumford & Sons spillede en version af "Maggie's Farm" til Grammy-uddelingen.

Nu lægger de for første gang vejen forbi Danmark, og det sker i forbindelse med årets Tønder Festival, der ved samme lejlighed tilføjer den engelske folk-rock gruppe Coast, irske De Danann og amerikanske Guy Forsyth til programmet.

Tønder Festival afvikles i dagene 25.-28. august, og The Avett Brothers kan opleves i Telt 1 lørdag aften den 27. august.

ANNONCE