Nyhed

The Stone Roses gendannes

Den engelske avis The Sun mener nu at vide, at Ian Brown og John Squire er blevet venner igen

Der har de sidste femten år været masser af historier fremme om en gendannelse af engelske The Stone Roses, men selvom både bassisten Mani og trommeslageren Reni har været åbne for at diskutere muligheden, så er samtalen altid stoppet hos frontmand Ian Brown og guitarist John Squire. Men nu skulle de to kamphaner været blevet venner igen, og det forventes nu at bandet vil lade sig gendanne senere i år.

Det er den engelske avis The Sun, der kan fortælle, at Brown og Squire for nylig mødte hinanden til begravelsen for Manis mor, og der skulle de to musikere været kommet på god fod igen. Ifølge avisen har de to efterfølgende holdt kontakten, og nu er døren åben for en gendannelsesturné i hjemlandet, der formodentlig vil være særdeles lukrativ for bandet.

Trods en levetid på omkring tretten år nåede The Stone Roses kun at udgive to plader, hvor debutpladen specielt i hjemlandet betragtes som en af de vigtigste rockudgivelser nogensinde. Pladen blev fikspunktet i Madchester-bevægelsen og blev en vigtig faktor i genoplivelsen af engelsk rock, der førte til den populære britpop-bølge i 90erne.

Der er dog endnu ikke kommet en officiel melding fra bandets medlemmer om en eventuel gendannelse i år.

ANNONCE