Nyhed

Tim Christensen danner par med Gemma Hayes

For en aften i Festugen går de to sangskrivere sammen for at give en unik fælleskoncert

Til Aarhus Festuge kan man i år til den uofficielle åbning opleve irske Gemma Hayes i selskab med Tim Christensen og band til en unik fælleskoncert, der blander solo- og duooptrædener. Koncerten afvikles i Rådhushallen 25. august.

Senest Gemma Hayes optrådte i Aarhus var i 2009, hvor hun også var en tur forbi Festugen. Her optrådte hun til et 2012-arrangement, og det var også her at Festugens leder Jens Folmer Jepsen tilfældigt fandt ud af, at Tim Christensen var en stor fan af Hayes.

Siden da har Festugen arbejdet ihærdigt på at bringe de to sammen, og i år lykkedes det til stor glæde for en forventningsfuld Festugedirektør:

"Vi er mindst lige så spændte som Tim Christensen på, hvad der kommer ud af konstellationen. Hvis den perfekte popsang findes, tror jeg, meget vel vi kan komme til at høre den, når disse to melodiske mennesker mødes".

Også Tim Christensen ser frem til at skulle samarbejde med Gemma Hayes, som han betragter som en stor inspirationskilde:

"Det er svært at definere, hvad det er, der gør, at man forelsker sig fuldstændigt i noget bestemt musik. Men det skete for mig med Gemmas debutalbum 'Night On My Side' fra 2002, og jeg lyttede stort set ikke til meget andet musik i næsten et år. Jeg har været kæmpe fan lige siden, og jeg er rigtig stolt af at få lov til at optræde sammen med en for mig så stor inspirationskilde til Festugen i Aarhus".

Gemma Hayes og Tim Christensen plus band (Jesper Lind, Lars Skjærbæk, Christoffer Møller og Søren Koch) kan opleves til Uofficiel Åbning i Rådhushallen 25. august. Billetter kan købes via Aarhusbilletten.dk.

ANNONCE