Nyhed

Wilco klar med single

Gruppen er rykket over på deres eget pladeselskab, hvis første udgivelse kommer til juli

Efter en masse ballade fandt Wilco i 2002 et hjem hos pladeselskabet Nonesuch, der udsendte fire plader for gruppen, inden de tidligere i år dannede dBpm Records. Det nye selskab skal fremover udsende bandets plader, og første udgivelse på dBpm bliver singlen "I Might", der samtidig er første smagprøve på gruppens kommende album.

Singlen kommer ud til juni og har ganske passende en coverversion af Nick Lowe-sangen "I Love My Label" på b-siden. Udgivelsen bliver en forsmag på det kommende album "Get Well Soon Everybody", der udkommer senere i år. Ifølge Spin er gruppen igang med at udvælge sange til albummet, der tidligst kommer til september.

Til bladet siger frontmand Jeff Tweedy, at det kan ende med at blive et dobbeltalbum, der vil blive "et popalbum, der er en smule mere flabet og uhøjtideligt end man tidligere har hørt fra os". Blandt kandidaterne til det kommende album finder man den 14 minutter lange "Song for Jane Smiley's Boyfriend", der har ti vers og skulle være jam-orienteret.


Den kommende 7" single vil i slutningen af juni blive solgt på Solid Sound Festival, der er arrangeret af bandet, og til juli vil den blive udsendt officielt.

 

ANNONCE