Nyhed

Aarhus Festuge er i fuld gang

GAFFA dækker den årlige festuge med koncertanmeldelser i stor stil

Fredag aften blev Aarhus Festuge officielt skudt i gang, men allerede torsdag aften var der uofficiel åbningskoncert i Rådhushallen med det til lejligheden sammensatte par Tim Christensen og Gemma Hayes. Og weekenden over har der været stribevis af koncerter og kulturelle begivenheder ad libitum i Smilets By, der netop har fået et nyt slogan, formedelst 1 million kroner: "Aarhus – Danish for progress". Og i øvrigt en ny borgmester, Jacob Bundsgaard (S), efter at hans forgænger, Nicolai Wammen, har fået nyt job som folketingskandidat for Socialdemokraterne.

Om det nye slogan er fedt eller ej, eller om der er krummer i den nye borgemester, skal vi ikke blande os i, men faktum er, at GAFFA har tænkt sig at anmelde en stor del af de koncerter, der finder sted i løbet af festugen. Vi har allerede skrevet om koncerten med Tim Christensen og Gemma Hayes (billedet) og om søndagens koncerter på Aarhus Teater med henholdsvis Poul Krebs & Bob Dylan-guitaristen Charlie Sexton samt Howe Gelb featuring Mark Lanegan, John Parish, M. Ward og DeSoto Caucus.

Vi fortsætter med at anmelde Mark Lanegan og DeSoto Caucus i Øst For Paradis mandag aften samt DeSoto Caucus på VoxHall tirsdag, denne gang i selskab med Grandaddy-forsanger Jason Lytle og førnævnte M. Ward og Charlie Sexton, og lørdag er vi atter at finde på VoxHall, hvor vi anmelde det nye amerikanske singer-songwriter-håb, den stærkt anmelderroste Josh T. Pearson i selskab med Howe Gelb & A Band Of Gypsies feat. Raimundo Amador. Et vaskeægte amerikansk/andalusisk topmøde.


Søndag slutter vi af med at anmelde Søren Kragh-Jacobsen, der efter ti års pause fra musikken atter er tilbage på de danske scener med en turné, der har premiere i Spejlteltet i Tivoli Friheden.

Så hold øje med GAFFA.dk, og hvis du befinder dig i Aarhus i denne uge, så rigtig god festuge!

 


 

ANNONCE