Nyhed

Big Boi arresteret

Antwan André Patton alias OutKasts Big Boi havde andet end klipklappere og tandbørste med i bagagen, da han rejste hjem til USA

Den amerikanske rapper Big Boi skulle angiveligt være i besiddelse af ecstasy-piller, mdma-pulver, viagra-piller og andet uspecificeret narkotika, da han landede i USA efter en sejlsportsferie i Caribien, skriver The Guardian. Lørdag den 6. august blev OutKasts Big Boi derfor anholdt.

Ifølge hans Twitter-side var han af sted for at "chillaxe" på en "play-cation", hvor man kunne finde billeder fra steder som Puerto Rico, Saint Martin og Grand Turk island. "Havets energi viser sig at være perfekt i forhold til at skrive", skrev han. 

Men selve turen hjem til USA var dog ikke lige så afslappende. Ifølge MTV blev Big Boi snuppet i Miami, fordi han var i besiddelse af narkotika, og kautionen blev sat til cirka 88.000 kr.

Rapperen har endnu ikke selv kommenteret sagen, men hans advokat Daniel Kane har fortalt CNN: "I forbindelse med at Big Boi var ude at rejse med nogle venner, blev der fundet narkotika i noget af bagagen. Når alle facts omkring sagen er blevet luftet, vil Big Boi blive frikendt". 

På torsdag skal Big Boi optræde i Athens, Gorgia, og sidst i august skal han mini-turnere i Australien og New Zealand.  

 

 

ANNONCE