Nyhed

Clemens fortolker Cykelmyggen Egon

Den danske rapper har skrevet sangtekster til forestillingen Cykelmyggen Egon, der kan opleves på Østre Gasværk frem til slutningen af oktober

Clemens' ene ben er plantet i sin rapkarriere - det andet i teaterbranchen, hvor han fungerer som en alsidig tekstforfatter og senest har skrevet sangtekster til "Cykelmyggen Egon", som kan opleves på Østre Gasværk Teater i København. 

Til udarbejdelse af teksterne har rapperen arbejdet tæt sammen med Cykelmyggen Egons skaber, som er 69-årige Flemming Quist Møller, der medvirker som fortæller og bag percussion i forestilligen.

På "Cykelmyggen Egon"-soundtracket har Clemens selv lagt stemme til, sammen med blandt andre Szhirley, Karen Mukupa, Mark Linn, Chapper, Pharfar, Karl Bille, Robotdrengene, som også medvirker i forestillingen som arbejdsbierne Fy og Bi og Basim, som har lagt stemme til Egon og Jaleesa, hvis stemme dækker Dansemyggen Dagmar.

Forestillingen foregår som en form for kombination af tegnefilm og teater, og sangerne er ikke selv med inde på scenen. På scenen finder man derimod blandt andre den franske cykelartist Serge Huercio.

Clemens sangtekster får musikalsk opbakning af komponisten Jesper Mechlenburg. De to har tidligere arbejdet sammen ved forestillingen "69" - en rockteaterkoncert på Holbæk Teater. I 2009 modtog denne forestilling Årets Reumert i kategorien Bedste Musikteater.

Steen Koerner, som ligeledes har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Clemens tidligere, står bag sceneversionen af Cykelmyggen Egon.

I lørdags den 20. august havde forestillingen "Cykelmyggen Egon" premiere på Østre Gasværk Teater i København, hvilket i øvrigt udløste en seksstjernet anmeldelse i Berlingske Tidende, og den bliver fremført frem til og med den 23. oktober. 

Du kan finde mere information omkring forestilingen samt billetter via Østre Gasværk Teaters hjemmeside.

ANNONCE