Nyhed

David Lynch er klar med album

Den 8. november udkommer David Lynchs første soloalbum

Sidste år udsendte David Lynch singlerne "Good Day Today" og "I Know". Nu er han så klar med albummet, der bærer den uhyggelige titel "Crazy Clown Time". David Lynch er først og fremmest kendt som manden bag ukonventionelle og anmelderroste film som "Blue Velvet" "Mulholland Drive" og tv-serien "Twin Peaks", men nu kan han altså også føje musiker til CV'et. I december 2010 talte David Lynch med Pitchfork om sin nye metier, hvor han blandt andet sagde:

"Det var Angelo Badalamenti (filmkomponist, red.), der viste mig ind i musikkens verden, og det er i virkeligheden det, der gav mig lov til at komme ind, selvom jeg ikke er musiker. Det er kun en intuitiv ting for mig. Jeg elsker bare musikere. De er ikke stjerneglade hele tiden, men når de spiller, er de glade, og det er sådan en smuk ting. Jeg er også glade for dem, fordi de sover længe om morgenen; de er mere ligesom børn."

Læs hele interviewet her.

Kommende lyttere kan også se frem til, at Yeah Yeah Yeahs-frontkvinde Karen O. medvirker på et endnu ukendt nummer. 

Lynch har tidligere selv skrevet og sunget to sange til filmen "Inland Empire", og sidste år samarbejdede han med Danger Mouse og Sparklehorses nu afdøde hovedkraft Mark Linkous på projektet "Dark Night of the Soul".

ANNONCE