Nyhed

DM i sangskrivning afholder finale

Songwriter Fight Night i Aarhus og Songwriter Slam i København stiller begge med finaledeltagere til DM i sangskrivning-finalen

Den 3. september afholdes der finale i DM i sangskrivning i Kansas City i Odense, hvor finalister fra kategorierne Songwriter Slam og Songwriter Fight Night kæmper om henholdsvis første-, anden- og tredjepladsen, som inkluderer præmier. 

Songwriter Fight Night i Aarhus og Songwriter Slam i København er indgået et samarbejde med DM i sangskrivning, hvor begge hver stiller med finaledeltagere i nævnte finale i Odense.  

Aftenens regler vil være en kombination af Fight Night og Sogwriter Slam, og lyder på tre runder med pauser ind imellem. I første runde har ni deltagere hver fire minutter til rådighed til at synge en sang. I anden runde vil se seks bedst placerede deltagere fra første runde have fem minutter til rådighed til at spille en sang. Tredje og afsluttende runde lyder på, at de tre bedst placerede fra anden runde spiller en sang uden tidsbegrænsning.


Der vil på forhånd blive trukket lod om rækkefølgen i første runde, dog starter en deltager fra Fight Night, og efterfølgende vil det skiftevis være en deltager fra Slam og Fight Night.

Rækkefølgen i anden og tredie runde bliver den samme som i første runde.

I løbet af de tre runder vil publikum i al hemmelighed give hver deltager en karakter mellem 1 og 5.


 

Finalister, der har kvalificeret sig fra Fight Night, er:

Kristine Hoelgaard - Songwriter Fight Night november


Kris Herman - Songwriter Fight Night i januar

Melusive - Songwriter Fight Night i februar.

Daniel Rasmussen - Songwriter Fight Night i marts


Christina Dahlerup - Songwriter Fight Night i maj

 

Finalister, der har kvalificeret sig fra Songwriter Slam, er:


Kristoffer Tophøj 

Peter Brandt

Camilla T Lopez


Michael Hamilton

Du kan læse mere information om arrangementet, deltagere, præmier med videre her.

ANNONCE